fredag 21. august 2009

venn låv taiks åover ju nåu ju kænt dinai ooooaaaauuuu

ja, som de sikkert forstod i forrige innlegg var det ein liten kjærleiskensk kamp mellom dei to flotte bidragsytarane her på www.hildgrassandstonefrid.blogspot.com men alt er over no. Vi er like forheksa som før, og vi syns fortsatt det er fett og deil å ta på kvarandre. Eg på nakken til Hildgrass og Hildgrass slår fortsatt vene slag på ryggjen min. ALT ER FINT OG(ikkje OB, det er nemlig grenser for kor mykje ein deler på ein blogg.. greit ok då) FLOTT!!!!!!
difor skal eg vise bilete av hugleik, hugleik som riv tak i lårbeina og gjev deg lårhøner kvar gang du høyrer navnet til denne personen du har hugleikstankar om.


lurer på kva dei ser på!!?? ho har lukka auga, nåke som er litt rart. kanskje fordi han har eit eller anna hardt stukke inn i ryggen hennas(kom an, ikkje tenk så koffert)
for du er VILL:::::: BVAKKER OG VÅÅÅT!!!!!! her kan ein godt sjå at denne unge(?) herremannen har eit par kvinner på si, ein kan sjå det på blikket nemlig. ein kan også sjå at kvinna på bildet har omtrent 0 anelse om det.. nåke som er svært forståelig.
søt familie. men kvifor har den ekle og hårete mannen i bakgrunnen på seg ei støgg truse? OG kvifor2, kvifor har den fremste mannen eit høyangerkritisk uttrykk i ansiktet?
han faller in løw, visst du ikkje forstod det..ehehe


i liek emokizd, cuz deir kuuhl::!:!:!::!! NPTTS:dd

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar